PRESUDIO SI

Objesio se dečko nestale Martine Horvat

Saša Leskovčanin (39), dečko nestale 28-godišnje PR agentice, objesio se na svom imanju kod Donjeg Stupnika
 Facebook

Saša Leskovčanin (39), dečko nestale Martine Horvat (28), objesio se na svom imanju kod Donjeg Stupnika, a njegovo beživotno tijelo pronašla je bivša supruga s kojom je imao dvoje djece.

Poznato je da je Leskovčanin, nakon što je pušten iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, bio u teškom stanju jer je bio svjestan kako ga mnogi i dalje sumnjiče da je upravo on odgovoran za Martinin nestanak.

Sumnjao je i da su ga pratili kada je zbog nedostatka dokaza pušten iz policije. Kao što smo pisali, desetak dana nakon što je nestala PR agentica, policija je uhitila Leskovčanina sumnjajući da ima veze s Martininim misterioznim nestankom te je pretražen stan na Laništu u kojem su živjeli.

Osim što je Leskovčanin bio posljednja osoba koja je kontaktirala s Martinom, istražiteljima je bilo sumnjivo i to što je iz stana na trećem katu u Laništu nestao tepih. Veliki broj policajaca tada je pretraživao i Leskovčaninovo imanje, no nije pronađeno ništa sumnjivo.

Nakon što je pušten iz Vrapča, novinaru Jutarnjeg lista priznao je da su ga policajci danima uvjeravali da je ubojica.

- Nisam ubio svoju djevojku Martinu. Nisam, nisam, sto puta nisam! Volim je i čekam da se vrati. Danima su me u policiji uvjeravali da sam ubojica, a onda sam im rekao da ću sebe ubiti.

Tek tada su odustali i smjestili me na psihijatriju - ispričao je nakon što je pušten kući. S Martininom majkom i bratom potpuno je zahladio odnose, a iz stana u kojem je živio sa svojom djevojkom morao je iseliti. U njemu trenutno žive podstanari.

- Na apaurinima sam već danima i više ne znam gdje mi je glava. Martinina majka mi je rekla da se iselim pa joj ne želim raditi probleme - ispričao je novinaru Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 22:31