MEĐIMURJE NA NOGAMA

NOVI DETALJI VELIKE OBITELJSKE DRAME Prije bijega s malim Patrikom Ivana je uzela nešto novca

Nadzorne kamere na ulazu na autoput Goričan-Zagreb u Međimurju nisu zabilježile njezin ulazak na autocestu, a niti na graničnim prijelazima prema Mađarskoj i Sloveniji
 Facebook

Policijski službenici Policijske uprave međimurske s pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, Hrvatske gorske službe spašavanja, te članovima lokalnih ribolovnih i lovačkih udruga pokušavaju pronaći jučer nestale Ivanu (29) i Patrika Fogadića (5).

Angažirali su svu raspoloživu tehniku - čamce, terenska vozila, sonare, motorne zmajeve. Helikopter MUP-a pregledava međimursko područje.

Potraga se širi i na vodene površine koje okružuju odašiljač kod hidroelektrane Čakovec koji je zadnji zabilježio signal Ivaninog mobitela rano ujutro u ponedjeljak nakon što se udaljila od kuće. Nakon toga mobitel je neaktivan, što može značiti da je isključen ili da se ispraznila baterija.

CIJELO MEĐIMURJE TRAGA ZA IVANOM I PATRIKOM Muž u čudu: 'Stvarno ne znam zašto je otišla, sve je bilo normalno...'

Kako saznaju Međimurske novine , nadu u sretan epilog budi također činjenica da je Ivana prilikom odlaska od kuće uzela nešto gotovine. No, nadzorne kamere na ulazu na autoput Goričan-Zagreb u Međimurju nisu zabilježile njezin ulazak na autocestu, a niti na graničnim prijelazima prema Mađarskoj i Sloveniji.

Podsjetimo, Ivana i sin posljednji su put viđeni u nedjelju u kasnim večernjim satima u svojoj kući u Ulici Marka Kovača u Totovcu, a oko 2 u noći su se automobilom Opel Astra metalik plave boje, registarskih oznaka ČK 783-GC, udaljili u nepoznatom smjeru.

Ivana Fogadić visoka je oko 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, kraće kestanjaste kose. Njen sin visok je oko 120 centimetara, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose.

Iz PU međimurske mole sve građane koji imaju bilo kakve informacije vezane uz njihov nestanak da što prije o tome obavijeste policiju

Ivaninina zadnja poruka na Facebooku ukazuje na poremećene odnose sa suprugom Valentinom, koji tvrdi da nije bilo nikakvih problema i da ne zna zašto je otišla.

Fotogalerija: U potrazi za nestalom Ivanom i 5-godišnjim sinom tragaju policija, HGSS, ribolovci, lovci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:23