IMAO PRIGUŠIVAČ?

NOVI DETALJI, POKOLJ U BELIŠĆU Ubio joj brata i sestru, a kćerka se spasila praveći se da je mrtva!

BELIŠĆE - Još uvijek je nepoznato što je prethodilo krvavom obračunu u predvečerje Badnjaka koji se dogodio u obiteljskoj kući u ulici Josipa Kozarca u Belišću, gdje su ubijeni brat i sestra Miloš O. (47) i Danica T. (45), dok je njihova sestra Jasmina F. ranjena. No, neslužbeno smo doznali da je ubojicu Jakoba Š. (57), inače bivšeg Jasmininog supruga, u Belišće dovezao njegov 30-godišnji sin iz prvoga braka, a s njima je navodno bila i sinova djevojka. Jakob Š., koji živi na području Đakova, uhićen je nedugo nakon što je izvršio masakr i to u samome Belišću, jer je navodno nakon ubojstva, koje se dogodilo u nedjelju oko 19,30 sati, iskočio iz automobila kojim je upravljao njegov sin, dok je sina policija zaustavila u desetak kilometara udaljenim Ladimirevcima.

UBILAČKI POHOD U BELIŠĆU Pomahnitali muškarac: Ranio bivšu ženu, ubio brata i sestru!

Tek se trebaju utvrditi sve okolnosti ovog slučaja, pa tako i to je li sin znao što otac planira učiniti u Belišću i da li je napuštajući mjesto znao što je netom ranije učinio njegov otac. Jakob Š. u kuću svoje bivše supruge, njezinog brata i sestre, u kojoj žive i Jasminina 16-godišnja kćerka te Daničine kćeri u dobi od 19 i 13 godina, došao oko 19,30 sati. Imao je pištolj, a Jasmina je navodno susjedima poslije ispričala kako je na pištolju imao prigušivač. U kući su u tom trenutku bile i 19-godišnjakinja i 16-godišnjakinja, koje su se uspjele sakriti.

- Jasminina kćerka nam je poslije kazala da se pravila da je mrtva - pričaju susjedi koji su do dolaska policije bili s djevojkama i Jasminom, koja je, nakon što je Jakob otišao iz kuće, uspjela doći do susjeda gdje se skrila dok nije došla policija. Nije poznato jesu li i njihove kćeri bile ubojičina meta.

Jasmina je s Jakobom živjela neko vrijeme u izvanbračnoj zajednici na području Đakovštine, no proljetos ga je odlučila napustiti, nakon što se, kažu susjedi, prethodno često žalila kako je on tuče i maltretira.

- Živjeli su skupa neko vrijeme, no to nije bio život kakvog je htjela, jer joj je on, kako je sama pričala, često tukao i maltretirao, pa je proljetos odlučila otići od njega i vratila se k bratu i sestri. No, on je svih ovih mjeseci često dolazio ovdje, opsjedao je, a u nekoliko navrata je intervenirala i policija. Zadnji put bio je ovdje prije par dana i turirao je motorom pred kućom - kazali su nam susjedi.

Za ubijenog Miloša su rekli da je bio 'dobar kao kruh'.

- On je bio kao Crveni križ, mrava ne bi zgazio i sve je činio za obitelj, za svoje sestre i njihove kćeri. Hranio ih je malom plaćom koju je imao u kombinatu 'Belišće', a i tamo je jadan nedavno dobio otkaz. Ovo je strašna tragedija koju nitko ne zaslužuje, a pogotovo ne ovi ljudi koji su se sa svakodnevnim nedaćama nosili kako su najbolje umjeli - rekao je jedan od susjeda šokiran tragedijom u svom mjestu.

Jasmina je prevezena u KBC Osijek gdje je smještena na Odjelu poluintentzivne njege s površinskim ranama glave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:51