DIVLJANJE NA CESTI

NOVI DETALJI Mladić je džipom pokosio vlastitog kuma, od siline udarca letio je više desetaka metara

Unesrećeni policajac koji je nakon naleta odbačen nekoliko desetaka metara dalje, a čemu je svjedočio i drugi kolega policajac, sa teškom ozljedom noge prevezen je u KB Dubrava,
 Facebook

VRBOVEC - Michael F. (21) namjerno je povećao brzinu kako bi usmrtio policajca Damira C. koji ga je pokušavao palicom 'STOP' zaustaviti u subotu oko ponoći u Zagrebačkoj ulici u Vrbovcu.

Na policijskog službenika naletio je VW touaregom austrijskih nacionalnih oznaka te mu slomio koljeno i potom pobjegao - utvrdila je to policija po dovršetku kriminalističke obrade nakon koje je 21-godišnjak uz kaznenu prijavu za pokušaj teškog ubojstva predan u ruke pritvorskom nadzorniku. Michael nema vozačku dozvolu, prošle godine već je bio izazvao jedan sudar i totalno uništio automobil, a u mjestu u kojem živi izaziva, govore mještani, strah. Naime, van je roditeljske kontrole jer mu majka i otac žive u Austriji.

Odmah nakon stravičnog naleta mjestom je zavladao muk. Kažu da je Michael 'pomeo' vlastitog kuma. No ustvrdili su da su na cesti gdje se nesreća dogodila, bili vidljivi tragovi kočenja džipa. Unesrećeni policajac koji je nakon naleta odbačen nekoliko desetaka metara dalje, a čemu je svjedočio i drugi kolega policajac, s teškom ozljedom noge prevezen je u KB Dubrava, a njegovom, pretpostavlja se kumčetu, prijeti i deset godina boravka iza rešetaka.

Nije poznato je li se, osim zbog neposjedovanja vozačke dozvole Michael prepao i alkotesta, a mještani se čude kako da već ranije nekog nije ozljedio svojom jurnjavom u skupocjenoj jurilici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:10