UBOJSTVO U DONJEM KOSINJU

NOVI DETALJI KRVAVOG SUKOBA Bivši policajac je brata izrešetao ispalivši pet metaka u prsa

Perusic, 080914.U zaseoku Vukelici na podrucju Donjeg Kosinja oko 11 sati Mate Vukelic iz pistolja je ubio svojeg brata Milana.Na fotografiji: Policija na mjestu dogadjaja.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv Mate Vukelića (53) zbog sumnje da je ubio devet godina starijeg brata Milana. Dogodilo se to u ponedjeljak oko 11 sati na makadamskom putu ispred njegove obiteljske kuće u Donjem Kosinju, nakon njihove svađe te fizičkog sukoba.

Mate je, navode iz Tužiteljstva, u namjeri da ga usmrti, prema bratu ispalio više hitaca iz pištolja, a s najmanje pet metaka pogodio ga je u predio prsa, zadavši mu ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Sudac istrage je osumnjičeniku, inače umirovljenom policajcu, odredio istražni zatvor.

Podsjetimo, do sukoba je došlo zbog neriješenih imovinskih odnosa između dvojice braće, koji su i ranijih godina bili u lošim odnosima. U tučnjavi koja je prethodila ubojstvu Milan je Matu udario lopatom po glavi. Detalji sukoba nisu poznati, jer se Mato do sada branio šutnjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:38