U BLIZINI ZGRADA

Noćna eksplozija u Sisku: Priveden radnik koji je pod šefov automobil stavio bombu

Golubic, 280212U mjestu Golubic nedaleko od Obrovca, 49-godisnji Dusan Veselinovic je u popodnevnim satima poginuo od posljedica eksplozije rucne bombe, a njegov 38-godisnji susjed Milorad Dragicevic pritom je tesko ranjen. Policija je na mjestu nesrece, a ocevid se nastavlja ujutro.Na fotografiji: policija je ogradila mjesto nesreceFoto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2012

NOVO >>> 12:25 - SISAK - Policijski djelatnici priveli su jednu osobu osumnjičenu za sinoćnje podmetanje eksplozivne naprave pod automobile parkirane u sisačkom stambenom naselju Brzaj.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o djelatniku tvrtke Tehnogradnja, vlasnika Mlađana Miloševića, pod čije je vozilo eksploziv podmetnut.

Kako je jutros priopćila Policijska uprava sisačko-moslavačke u ekploziji na parkiralištu uz križanje ulica Maka Dizdara i Tine Ujevića oštećena su četiri parkirana automobila, a nije bilo ozlijeđenih.

___________________________

SISAK - Pod crnu Daciu Duster registarskih oznaka SK 757 FM netko je u utorak navečer, oko 22 sata, podmetnuo nepoznatu ekplozivnu napravu. U eksploziji je teško oštećen Duster, a geleri i udar eksplozije oštetili su još tri automobila parkriana u blizini.

Policija istražuje tko je podmetnuo eksplozivnu napravu pod automobil u vlasništvu Mlađana Miloševića, vlasnika tvrtke Tehnogradnja Sisak, te o kojoj je vrsti ekploziva riječ.

Pretpostavlja se da je riječ o ručnoj bombi, a vlasnik vozila Milošević sumnja da je bombu podmetnuo jedan od njegovih radnika.

Srećom nitko nije ozlijeđen, iako je bomba eksplodirala u neposrednoj blizini stambenih zgrada, na parkiralištu u Ulici Tina Ujevića, uz prometnicu i pješčake staze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:43