UHVAĆEN NA DJELU

NIJEMAC UHIĆEN U ROVINJU Postavio kamere u grmlje i snimao golu djecu na plaži

Mjesto njegovog "filmskog" režiranja je bilo turističko naselje na području Rovinja.
 Zvonimir Barišin / CROPIX / CROPIX

ROVINJ - Dugo toplo ljeto(vanje) pokvarila je rovinjska policija 50-godišnjem državljaninu Njemačke koji je nepuna četiri dana provodio svoj bolesni naum u djelo. Njemački turist je, naime, snimao golu djecu na plaži i snimke arhivirao.

Mjesto njegovog "filmskog" režiranja je bilo turističko naselje na području Rovinja. Dok nitko nije gledao, u zoru je koristio priliku i postavljao set - nekoliko kamera u grmlje koje je usmjerio na cijelu plažu. Bitni su mu bili kutevi kao i gdje pada sunce jer je brinuo i o kvaliteti snimki.

U njegovom bolesnom realiziranju "redateljske" ideje zatekao ga je zaštitar turističkog naselja i to sasvim slučajno jer nije se dobro sakrio.

Na noge je odmah dignuta policija koja je došla u turističko naselje.

Razvratni Nijemac je uhićen i odvezen u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a u večernjim satima na blagdan Velike Gospe predan je u ruke pritvorskog nadzornika.

Suočio se sa kaznenim djelom iskorištavanja djece za pornografiju zbog koje mu prijeti i do osam godina boravka iza rešetaka.

Ujedno, u tijeku su izvidi i je li s tim rovinjskim materijalom Nijemac samo želio nadopuniti svoju privatnu kolekciju ili je isti bio namijenjen razmijeni i daljnjoj distribuciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:24