MRTAV PIJAN

NESLAVNI REKORDER IZ RIJEKE Sjeo za volan svog Audija s 2,5 promila pa se zabio u stup javne rasvjete

Zagreb, 280914. Krizanje Vukovarske i Olibske.Prometna nesreca u kojoj je kombi naletio na troje djece koja su prelazila zebru. Ozlijedjena djeca su prevezena u bolnice a policija vrsi ocevid.Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

Neslavni rekorder među alkoholiziranim vozačima proteklog je tjedna bio 38-godišnjak iz Rijeke koji je 23. rujna oko 2,50 sati izazvao prometnu nesreću.

Upravljao je osobnim vozilom Audi krećući se od Kantride prema Mlaci te je na raskrižju Zvonimirove i Ulice Vinka Benca skrećući u lijevo udario u stup javne rasvjete i zaustavio se na nogostupu.

Ozlijeđenih osoba u ovoj prometnoj nesreći nije bilo, a 38-godišnjaku je izmjerena koncentracija alkohola od 2,55 promila.

Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 64 prometne nesreće, od kojih je 5 bilo težih, a 59 lakših.

Smrtno su stradaledvije osobe, 40-godišnji vozač motocikla iz Rijeke te 68-godišnji pješaku iz Rijeke. U prometnim nesrećama teže su ozlijeđene 4 osobe, a lakše 12 osoba. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 568 400 kuna.

U nesrećama su sudjelovala dva pješaka, 5 stranih državljana, ali i 11 alkoholiziranih vozača. Kod 26 vozača utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 promila, a većina alkoholiziranih vozača, njih 15, je u dobi iznad 35 godina života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:31