DIVLJANJE PO KARLOVCU

NA METI MLADIH PROVOKATORA 18-godišnjak ukrao policijski voki-toki i bacio ga u kanalizaciju!

Mladića će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu prijaviti za kazneno djelo teške krađe počinjene na osobito drzak način
Split, 091212.Jutros u 9 sati zapocela je delozacija iz zgrade u Ulici Dinka Simunovica 2a.Prvi na udaru nisu se nasli stanari 14 stanova, vec sporni poslovni prostori i garazna mjesta.U medjuvremenu, navodno se nagodilo s jos dodatnih 6 obitelji, dok ce se s njih 8 sud dogovarati jos iduci tjedan.Delozacija za sada prolazi bez problema. Razlog je i pojacana nazocnost policije - u zgradi i oko nje je 55 pripadnika snaga sigurnosti.Na fotografiji: policija ispred zgrade.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric/ CROPIX / CROPIX

KARLOVAC - Karlovački policajci opet su se našli na meti mladih "provokatora". Nakon što su u siječnju policajci PP Duga Resa ostali bez registracijskih oznaka na službenom vozilu koje je bilo parkirano ispred disko kluba, njihovi karlovački kolege ostali su bez službene kolne veze, poznatije kao voki-toki. Već imaju krivca, 18-godišnjaka kojega sumnjiče da im ga je ukrao i potom bacio u kanalizacijski šaht.

Neće mu tako lako oprostiti. Mladića će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu prijaviti za kazneno djelo teške krađe počinjene na osobito drzak način. Zbog ovakve kvalifikacije ta bi ga zafrkancija mogla koštati i do pet godina zatvora, no ako sud procijeni da voki-toki nije velike materijalne vrijednosti, najviša moguća zapriječena kazna bit će mu "samo" godina zatvora.

Neobičnost ove priče tu ne prestaje. Kako bi se policijski uređaj izvadio iz kanalizacijskog šahta angažirani su profesionalni karlovački vatrogasci koje je nesvakidašnja situacija natjerala da odreagiraju nesvakidašnje - policijsku radio stanicu doslovno su upecali ribičkim priborom i vratili je sretnom vlasniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:07