NOĆ NA OTOCIMA

Na Hvaru izgorjele dvije brodice, na Braču pronašli leš

 Jadran Babić /CROPIX

HVAR - U uvali Ključna kod Starigrada na Hvaru u nedjelju su oko 19.40 sati planule dvije susjedne brodice, javlja Slobodna Dalmacija . Plastični brod u vlasništvu 29-godišnjeg Pere P. potpuno je izgorio, dok je 7,5 metara dugom drvenom brodu u vlasništvu 29-godišnjeg Željka F. izgorjela unutrašnjost.

Šteta se procjenjuje na oko 130 tisuća kuna na oba broda, a policija je utvrdila da je vatra izbila na drvenom brodu.

Zbog sumnje u podmetanje požara policija tzraga za počiniteljem, kojemu će uslijediti kaznena prijava za općeopasnu radnju.

U nešto više od tjedan dana u Sutivanu na Braču prijavljen je nestanak još jedne osobe. Nakon što je 7. kolovoza nestao 81-godišnji Vinko Hrabar iz Kaštel Štafilića, koji u Sutivanu ima vikendicu, u nedjelju je jedna Osječanka policiji prijavila da se njen brat Tihomir A. nije vratio kući.

Šezdesetjednogodišnji Osječanin zaputio se ranije tijekom dana na kupanje, a do navečer se nije vratio. Kao i Kaštelaninu, gubi mu se svaki trag.

Policija je u ponedjeljak ujutro javila da je u nedjelju u moru u bračkoj uvali Lika pronađeno mrtvo tijelo. Kako doznajemo, na njemu nema tragova nasilja, a u tijeku su identifikacija i obdukcija, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:40