NAPALI MUŠKARCA

Muškarci upali BMW-om u kafić pored Knina pa se derali: 'Ima li ovdje četnika?!'

 Nikša Stipaničev / CROPIX

“Ima li ovdje četnika”- vičući su pitala dvojica muškaraca u Đevrskama pokraj Knina. U nedjelju u 11.30 sati automobilom marke BMW uletjeli su u dvorište kafića Tera. Više su puta izvikivali svoje pitanje, a pošto im nitko im nije odgovorio, nasrnuli su na prvu osobu koju su vidjeli. Najprije su verbalno, a potom i fizički napali 57-godišnjeg muškarca koji je u tom trenutku u kafiću mirno pio kavu. Nakon toga su se brzo udaljili, ali ih je policija uhvatila.

- Kriminalistička obrada je u tijeku, a mogu potvrditi da su privedeni 19-godišnjak iz Kistanja i 30-godišnjak iz Knina. Uhićeni su zbog napada i ozlijeđivanja 57-godišnjaka - kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Muškarac nije zatražio liječničku pomoć, ali ga je napad iznimno potresao. Neki mediji naveli su kako je dvojac imao pišolj kojeg je jedan od njih repetirao, ali policija to još uvijek nije potvrdila. Neslužbeno se doznaje kako su napadači prognanici s Kosova te iz Bosne i Hercegovine, a muškarac kojeg su ozlijedili rodom je iz Đevrska, a inače živi u Poreču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:34