PRONAŠLI GA

MINISTAR BOŽINOVIĆ OBJAVIO 'Osumnjičenik za ubojstvo 26-godišnjeg Britanca na Zrću uhićen je na aerodromu u Splitu!'

 
 Hanza media

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović upravo je objavio kako je jutros uhićen osumnjičeni za ubojstvo 26-godišnjeg britanskog državljanina na poznatoj plaži Zrće.

'Identificirali smo osobu koju se dovodi u sumnju da je počinila to djelo. Informacija je razaslana u cijeli sustav, svim policijskim postajama i jutros je osoba uhićena u zračnoj luci u Splitu', rekao je Božinović.

"I ovim pokazujemo da je hrvatska policija vrlo koordinirana i profesionalna. Čestitam glavnom ravnatelju i svim kolegama što su identificirali i uhitili osobu koja je državljanin Velike Britanije", dodao je ministar.

Podsjetimo, mladi je 26-godišnji Britanac Ugo W. iz Londona jučer pronađen mrtav ispred jednog od noćnih klubova na plaži u blizini grada Novalje na Pagu.

Kako smo ranije pisali, policija je još jučer znala tko je ubojica, identificirali su ga koji sat nakon što je nožem ubio Londončanina, a ranio dvojicu, 26-godišnjaka teško, a 22-godišnjaka lakše.

U tome su im pomogle nadzorne kamere kluba Kalypso ispred kojeg se tragedija odigrala u srijedu oko 5.30 sati, ali i iskazi grupe mladića koji su svemu svjedočili, a privedeni su u PP Novalja neposredno nakon događaja. Muškarac za kojim se tragalo također je tamne puti, visok je i kratko ošišan. Na sebi je imao bermude i tenisice.

Prema neslužbenim informacijama, preminuli 26-godišnjak zadobio je pet ubodnih rana, koje su ga usmrtile na mjestu događaja. Tragediji je prethodio sukob dviju skupina mladića, nakon čega je jedan od napadača potegnuo nož. Neslužbeno doznajemo da je riječ o sukobu dviju engleskih bandi, a mogući motiv mogla bi biti droga. Policija, naime, ima indicija da su se mladići sukobili oko područja na kojem su trgovali opijatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:53