ŠOK U BIOGRADU

Mažoretkinja (16) si je zbog nesretne ljubavi propucala rame očevim ilegalnim pištoljem?

Djevojku je u lokvi krvi i polusvjesnu pronašao biogradski policajac koji je pozvao Hitnu pomoć

BIOGRAD - Na klupi u parku pokraj Trga hrvatskih velikana u Biogradu u srijedu nešto iza ponoći 16-godišnja biogradska mažoretkinja propucala je rame očevim pištoljem . Očajna zbog ljubavnih nesuglasica sa dečkom u kojeg je zaljubljena, mlada mažoretkinja je pištolj ukrala iz očevog kafića nakon čega je povukla obarač pola sata iza ponoći odvojivši se od društva nakon noćnog izlaska.

U lokvi krvi i polusvjesnom stanju, sa pištoljem u blizini 16-godišnjakinju je na klupi pronašao biogradski policajac koji je pozvao Hitnu pomoć. Nakon što je operirana u zadarskoj Općoj bolnici gdje joj je iz ramena izvađen metak, 16-godišnjakinja je hospitalizirana na odjelu JIL-a gdje ju je danas posjetila njezina obitelj koja se potresena događajem još nalazi u stanju šoka.

- Pištolj sam držao u kafiću, no ni u najluđim snovima ne bi mi palo na pamet da bi ga moja kćer mogla uzeti i učiniti to što je učinila. Svi smo u šoku - kazao nam je kroz suze otac 16-godišnjakinje dodajući kako pištolj koji je držao u kafiću posjeduje još iz Domovinskog rata.

- Držim ga u kafiću, kao i svaki drugi ugostitelj, a kćer je povremeno radila sa mnom pa je, kako pretpostavljam, tako i vidjela gdje se nalazi. Imala je neke nesuglasice sa momkom sa kojim je neko vrijeme u vezi i bila je prilično zaljubljena, ali nisam mislio da će doći do ovakve situacije. Srećom je sve završilo bolje nego što je to moglo biti - izjavio je šokirani otac maloljetnice koja je u zadarsku bolnicu dovezena sa teškim po život opasnim ozlijedama.

Neslužbeno doznajemo kako se nakon noćnog izlaska 16-godišnjakinja, koja je na svom facebook profilu uz svoje prezime stavila i prezime dečka, odvojila od društva kazavši im da ide kući. Cijelu večer nije spominjala svađu sa tri godine starijim dečkom s kojim je duže vrijeme u vezi, a iako je njezina prijateljica čula pucanj i vratila se, nije pronašla ranjenu 16-godišnjakinju koja je na svom facebook profilu uz nježne izjave poput "fališ mi od 0-24" pod omiljenu glazbu upisala narodnjake, cajke i turbofolk. Kazala je kako ne može vjerovati da je to učinila, ali da ne može kazati koji su bili razlozi zbog kojih je 16-godišnjakinja koja najesen treba krenuti u biogradsku srednju školu to učinila.

- Uvijek je najveselija i najbučnija u društvu - kazala je poznanica 16-godišnjakinje koja se još oporavlja na odjelu JIL-a zadarske Opće bolnice. Zbog njezine zdravstvene situacije koja još uvijek nije stabilna, policija sa 16-godišnjakinjom još nije uspjela razgovarati.

- Zasad mogu potvrditi da je riječ o samoozlijeđivanju i da je iz cijele priče isključena treća osoba. Slučaj se još istražuje i tek nakon dodatnih vještačenja i razgovora sa maloljetnicom moći ćemo ga rasvijetliti do kraja - kazao je Elis Žodan , glasnogovornik zadarske policije koja će nakon balističkog vještačenja protiv vlasnika pištolja, koji nije bio registriran podnijeti, odgovarajuću prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:43