POTRAGA JOŠ TRAJE

Martinu Horvat vidjeli su u centru Beograda?

Pokrenuo sam sve veze i poznanstva, sve motoklubove u Hrvatskoj i brojne u drugim zemljama, rekao je Martinin dečko Saša Leskovčanin
 Damir Glibušić/CROPIX

ZAGREB - Martina Horvat , zagrebačka PR agentica za kojom hrvatski MUP i sve nacionalne policije u regiji intenzivno tragaju otkako je prije 16 dana nestala, viđena je u subotu na željezničkom kolodvoru u Beogradu.

Bez službene potvrde

Tu zasad nepotvrđenu informaciju dobio je Saša Leskovčanin , dečko nestale Martine, preko poznanika koje je angažirao u potrazi za djevojkom. Na naš upit MUP RH odgovorio je da raspolažu s više različitih informacija o nestaloj Martini Horvat, ali niti jedna još nije potvrđena kao pouzdana.

- U ovom trenutku ne možemo govoriti o njihovu sadržaju ili drugim detaljima informacija kojima raspolažemo - navodi se u odgovoru MUP-a.

- Pokrenuo sam sve veze i poznanstva, sve motoklubove u Hrvatskoj i brojne u drugim zemljama, i danas mi je prijatelj rekao da je Martina viđena u Beogradu. To je sve što zasad znam. Napišite to neka i srpska policija vidi i poduzme sve što je potrebno. Otišao bih iz ovih stopa u Beograd i prevrnuo cijelu Srbiju, samo da mi policija nije oduzela putovnicu.

Prijatelj mi je rekao da je to sigurno ona. Na apaurinima sam već danima i više ne znam gdje mi je glava. U stan ne mogu jer je zapečaćen, a Martinina mama rekla mi je da se iselim, pa joj ne želim raditi probleme. Spavam kod konobarice iz kafića na Laništu i ne znam dokad će još trajati ovaj užas. Lijepim plakate po gradu, zovem sve koje poznajem, surađujem s medijima, a policiji sam na raspolaganju kad god to žele - rekao nam je danas Leskovčanin.

Nož za otvaranje konzervi

Njega su nakon nestanka Martine Horvat policajci uhitili zbog sumnje da ju je ubio i sakrio njezino tijelo.

- Policajci su prekopali dio mojeg zemljišta kod Lučkog, a mislim da me i prate otkako su me zbog nedostatka ikakvih dokaza morali pustiti. Nema veze, to je njihov posao i potpuno ih razumijem - dodao je Leskovčanin.

Nož koji su reporteri Jutarnjeg lista pronašli na ranču Saše Leskovčanina, prema njegovim riječima, služio mu je za otvaranje konzervi.

- Zar bih tako glupo ostavio nož da sam njime počinio zločin? I mene čudi što ga policajci nisu uzeli - komentirao je Leskovčanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:47