ZLOČIN KOD DRNIŠA

MANIJAK IZBO VLASTITU ŽENU I SINA Supruzi nož zario u prsa i leđa, kada ju je sin (12) pokušao obraniti, nasrnuo je i na njega

Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Kako je u srijedu na svojom službenoj web stranici priopćilo Županijsko državno odvjetništvo Šibenik, stravičan zločin dogodio se u ponedjeljak u obiteljskoj kući na drniškom području.

Naime, 58-godišnji muškarac, pred očima malodobne djece zabio je nož u prsa svojoj izvanbračnoj supruzi te joj je zadao još dva uboda u leđa. Kada je njihov 12-godišnji sin pokušao pomoći majci, otac je i njemu nož zario u trbuh, a sve pred očima sedmogodišnje kćeri.

Unatoč teškim ozljedama, majka i sin uspjeli su pobjeći iz kuće te su zaštitu našli kod susjeda koji su pozvali hitnu pomoć i policiju te su im životi spašeni.

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku ovom 58-godišnjem monstrumu odredilo je jednomjesečni istražni zatvor te ga se tereti za kaznena djela ubojstva u pokušaja, teškog ubojstva u pokušaju te za kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:43