NAPAD U ZAGREBU

LOPOVI MU SLOMILI REBRA I UKRALI 5000 KUNA Mislili da krije milijune jer je radio u Njemačkoj

Ilustracija
 Ivo Ravlić / CROPIX / CROPIX

ZAGREB - "Gdje su pare? Ajde šta čekaš? Brzo!" - izvikivala su dvojica nepoznatih lopova u pet sati ujutro u nedjelju kada su upali u impozantnu obiteljsku kuću Mije B. (73) u zagrebačkoj Slanovečkoj ulici.

Rezime brutalnog razbojništva koje su odradili maskirani lopovi je krađa 5000 kuna te nanošenje teških ozljeda vlasniku kuće u vidu višestrukog prijeloma rebara i ozljeda glave zbog kojih je hospitaliziran u KB Dubrava.

-Nikome nije jasno kako su upali unutra. Njegova bivša supruga Željka, od koje se rastao i koja stanuje kat ispod Mije, rekla je da su razbojnici ušli kroz vrata i da ništa nisu razbili.

I onda je obukla narodnu nošnju i otrčala u susret svojim kolegama iz KUD-a Bosiljak jer da ima nastup. Buku nikakvu nismo čuli.

A opet, njihovo imanje sa okućnicom je veliko, pa bi teško bilokakvo komešanje i doprlo van - priča nam jedan od susjeda zgrožen divljačkim činom nepoznatih kradljivaca koji su se okomili na Miju koji je sa suprugom prije rata doselio se u njihovu ulicu iz Njemačke gdje su proveli radni vijek.

Pretpostavljaju da su kradljivci pomislili da Mijo u kući krije milijune jer mu, ujedno, oba sina rade u Njemačkoj i Austriji. Odbacuju, pritom, sumnje da su možda ostali nekome dužni Mijo i supruga pa su postali žrtve protupravne naplate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:47