DRAMA NA TREŠNJEVCI

Lopov slomio ruku građaninu koji ga je pokušao zaustaviti

ZAGREB - Prava akcija odvijala se u utorak oko 18,20 sati u zoni Trešnjevačkog trga kada je uporni lopov Igor L. (35) pokušavao pobjeći svim silama u nepoznato s netom ukradenom vrećicom punom proizvoda iz obližnje trgovine Konzum. Rezime krimi-akcije je uhićenje kršitelja zakona, ali i prijelom ruke koju je zadobio građanin koji je kradljivca pokušavao svladati uz pomoć zaštitara.

Kako doznajemo, 35-godišnji kršitelj zakona ušao je u trgovinu i glumio kupca. Šetao je po istoj desetak minuta i napunio košaru potrebnim proizvodima pa i čokoladicom.

Došavši do blagajne stvari je krenuo stavljati u vreću a kad mu je blagajnica izdala račun, Igor se dao u bijeg. Istrčao je iz trgovine napolje a za njim i zaštitar 'Sokol Marića' kojeg je, čim ga je sustigao, odgurnuo i nastavio dalje bježati.

Sokol ga je dalje nastavio slijediti, a kad ga je ponovno sustigao, razbojnik je odbaci vrećicu no daljnju putešestviju mu je omeo građanin B.A. (43) s kojim se uhvatio u koštac.

Ne bi li pod svaku cijenu spriječio razbojnika u bijegu, građanin je zadobio prijelom ruke.

U međuvremenu je stigla i policija koja je recidivista privela na kriminalističku obradu, a ozljeđenom građaninu liječnička je pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:04