UZIMAO MITO?

Lički policajci vlastitog kolegu prijavili USKOK-u jer je zataškavao prometne prekršaje

Varazdin, 290311.U mjestu Sracinec kraj Varazdina doslo je do prometne nesrece izmedju kamiona tegljaca bosanskih registracija i tri osobna automobila.Do nesrece je doslo u trenutku nepaznje u kojem je vozac tegljaca preticao automobil ispred sebe koji je skretao na lijevu stranu, te nakon toga tegljac je gurnuo osobni automobil u dva parkirana automobila na suprotnoj strani ceste.U nesreci je srecom jedna osoba lakse ozlijedjena. Na slici: ocevid je u tijeku.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

GOSPIĆ - Nakon dovršene kriminalističke istrage policajci PU ličko-senjske USKOK-u su prijavili svojega 38-godišnjeg kolegu iz Gospića, djelatnika jedne policijske postaje u Lici, zbog sumnje da je onemogućio procesuiranje četiri prometna prekršaja.

Utvrdili su da je kao odgovorna osoba u periodu od 20. srpnja 2010. godine do 15. listopada 2012. godine počinio kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti.

Osim prijave USKOK-u, Gospićanin je "zaradio" suspenziju rješenjem načelnika PU ličko-senjske, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:33