STARI MIKANOVCI

KRVAVI RUSKI RULET KOD VINKOVACA Vlasnik kafića mislio da je pištolj prazan pa upucao gosta u glavu

Makarska, 231014.Prometna nesreca dogodila se na Jadranskoj magistrali kod mjesta Promajna blizu Makarske iza tri sataU nesreci je jedan automobil sletio pod cestu 50-ak metara. Jedna je osoba smrtno stradala, a uzrok nesrece nije poznat.Zbog ocevida promet Jadranskom magistralom je obustavljen. Na fotografiji : ocevid.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

VINKOVCI - Jedna je osoba smrtno stradala u pucnjavi u nedjelju navečer u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca, izvijestila je policija, a neslužbeno se doznaje kako je do ubojstva došlo slučajno.

Pucnjava se dogodila oko 18 sati u caffe baru u Starim Mikanovcima, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Domagoj Džigumović. U tijeku je policijski očevid i nije mogao ništa reći o tome kako je došlo do pucnjave niti tko je stradao i tko je pucao.

Neslužbeno se doznaje kako je do ubojstva došlo slučajno, a smrtno stradali je mještanin Starih Mikanovaca.

'Vlasnik kafića i ubijeni zajedno su s prijateljima pili u kafiću te je netko od njih imao pištolj. Vlasniku su rekli da je pištolj prazan, smijali su se i šalili misleći da u njemu nema metaka. Vlasnik kafića stoga je repetirao, prislonio ga na glavu gostu i ubio ga na licu mjesta', tvrdi jedan od mještana Starih Mikanovaca za Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:39