NOĆNO BATINJANJE

KRV I NASILJE U CENTRU ZAGREBA Policija tragala za zvjerskim razbojnicima pa pronašla još jednog mladića razbijene glave

 Cropix

ZAGREB - ​U krugu od samo 100-tinjak metara u neposrednoj blizini zagrebačkog Glavnog kolodvora i Importanne centra u tri sata ujutro u ponedjeljak intervenirala je zagrebačka policija. Razlog? U Paromlinskoj je zabilježeno brutalno razbojništvo zbog mobitela i novčanika dok je u Miramarskoj na pločniku pronađen mladić razbijene glave i sa preko 2,5 promila alkohola u krvi.

Kako doznajemo, u navedeno vrijeme 24-godišnji H.V. prolazio je Paromlinskom ulicom prema trgovačkom centru. Hodanje si je 'kratio' pregledavanjem sadržaja na mobitelu. To je vidjela skupina nepoznatih mladića koji su mu prišli. Počeli su se s njim naguravati, šutali su ga nogama, a jedan od njih ga je letvom udario po tijelu. Mladić se više nije imao kako obraniti. Banda mu je ukrala mobitel i novčanik. Materijalna šteta nije utvrđena, a policija je par sat kasnije na kriminalističko istraživanje dovela trojicu sumnjivaca.

Dok su istraživali slučaj uličnog razbojništva, ni stotinjak metara dalje na ulici policajci su uočili mladića zakrvavljene glave kako leži i ne miče se. Pozvana je Hitna pomoć koja je 25-godišnjeg F.M. sa stravičnom ozljedom glave prevezla u KB Dubrava gdje su mu utvrđene teške ozljede zbog kojih je i hospitaliziran. Ujedno mu je izmjereno i preko 2,5 promila alkohola u krvi pa se još utvrđuje je li ozljedu zadobio prilikom pada ili je, pak, bio žrtva kaznenog djela bešćutnih napadača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:48