TEŠKA NESREĆA

KRŠ I LOM KOD DUBROVNIKA Sudarili se bus i dva auta, jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Jedan je automobil podletio pod gradski autobus, a drugi se zatim zabio u stražnji dio busa
 Željko Tutnjević/Dubrovački vjesnik

DUBROVNIK - Oko 16:15 sati na priključnoj cesti od Sustjepana do spoja s mostom dr. Franje Tuđmana došlo je do sudara gradskog autobusa Libertas na liniji broj tri za Nuncijatu s osobnim vozilom marke Hyundai, piše Dubrovački vjesnik .

Kako se pretpostavlja, do nesreće je došlo kada je iz još neutvrđenih razloga osobno vozilo koje se kretalo prema mostu, prešlo na suprotnu stranu te se sudarilo s prednjim desnim dijelom autobusa. Gotovo da je došlo do podvlačenja automobila pod autobus zbog čega je vozač osobnog vozila podlegao ozljedama.

Na mjesto nesreće odmah su upućena tri vatrogasna vozila i vozilo Hitne pomoći. Prometna policija obavlja očevid koji vodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika Katija Kristović.

Promet je odmah nakon nesreće zatvoren, a sva vozila se upućuju na obilaznicu od Lozice do Komolca i Sustjepana uz obalu Rijeke Dubrovačke. Prema prvim informacijama u trenutku spomenutog sudara na autobus je sa stražnje strane naletjelo drugo osobno vozilo, a samo je prisebnost ostalih vozača u koloni spriječila veći lančani sudar.

Prema prvim informacijama, ima i ozlijeđenih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:42