‘U JEDNOM BI TE POTEZU...‘

Krešo se zaljubio u našu poznatu voditeljicu, nećete vjerovati kakve joj je sve stvari poklanjao... Sada mu prijeti zatvor!

U zadnjem paketu bili su velika bilježnica, licitarska srca, ženski sat, novčanica od 5 eura, slatkiši, sve je bilo pošpricano parfemom

Radijska voditeljica/Ilustracija

 -/wavebreak/profimedia/-/wavebreak/profimedia

Inženjer Krešo zaljubio se u zgodnu radijsku voditeljicu pa joj slao hrpu darova na kućnu adresu.

Sad bi mogao u zatvor zbog nametljivog ponašanja. Prema optužnici koja je ovih dana podignuta protiv njega, prijeti mu sedam mjeseci iza rešetaka. Beuzvjetno, i to premda mu djevojka nije izričito rekla da s njim ne želi kontakt, piše Danica.hr.

Prema optužnici, sve se dogodilo na širem zagrebačkom području, a trajalo je od srpnja predlani do siječnja ove godine kad je Krešo (42) uhićen. Navodi se kako je djevojci učestalo slao poruke neprimjerenog ljubavnog sadržaja.

Osim toga, na kućnu adresu poslao je više paketa u kojem su bili “privjesak za ključeve s njezinim imenom, umjetna trava s njezinim imenom, slatkiši, kolači mađarica, dva zvučnika, riječnik talijansko-hrvatski, ogledalce s njezinim imenom, rukavice, šal, Loto ruksak, cvijeće, sprej zlatni, lampice za van”.

Pet eura

Osim tih darova, poslao joj je i “keramička dva tanjura, dvije memorijske kartice, alkoholno piće Antik s dvije čaše, vatromet, tava, prskalice, knjiga o pčelarstvu, aparat za kokice, vino Rose, svijeće, mali masažer, električni radio Panasonic”.

U zadnjem paketu bili su “velika bilježnica, licitarska srca, ženski sat, novčanica od 5 eura, slatkiši, sve je bilo pošpricano parfemom”, a svime je kod djevojke izazvao osjećaj tjeskobe i straha za vlastitu sigurnost.

Krešo se branio kako nije imao loše namjere te je sve bilo nevino i iskreno s njegove strane.

“Sve što sam joj poslao bilo je od srca i rekao sam joj da mi kaže ako joj to ne paše, ali nikad mi nije rekla. A sada kad me je prijavila može mi slobodno vratiti natrag sve šta sam joj poslao. Nikad je nisam zvao ili uhodio”, branio se Krešo.

Nije normalan

Voditeljica je potvrdila kako joj u porukama nikad nije prijetio, niti je dolazio na njezinu adresu ili je pratio, piše Danica.hr. No, bio je naporan i uznemiravao je neželjenim porukama jer nije znala tko je. Kako radi na radiju, moguće je da je nekako došao do njezina broja mobitela.

“Kad bi me vikendom čuo na radiju, odmah bi se javio sms-om ili na messenger. Na poruke niikad nisam odgovarala, osim na prvu kad sam pitala ko je to, ali odgovor nikad nisam dobila..

Poruke su me uznemiravale jer sadržaj nije bio normalan, cijelo vrijeme osjećala sam strah da me ne bi pratio ili dočekao negdje, a čak su me i primljeni paketi plašili jer nisam znala šta se nalazi u njima”, ispričala je voditeljica.

Prema ispisu s mobitela, Krešo je djevojci poslao mnogo ljubavnih poruka, poput sljedećih: “Usnuo da gola stojiš nasred sobe i plešeš“, „Bože kak si lepa ljubavi jaaaao“, “Aposolutno celotnu bih te u jednom potezu ispocuclavao”, “Jako te volim macice mazasta. Zaljubio sam se u tebe. Beznadno…“.

Intiman sadržaj

Tužitelji, dakle, za Krešu koji nije oženjen traže sedam mjeseci bezuvjetnog zatvora zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja.

“Premda djevojka nije izričito dala do znanja da ne želi kontakt s njim, iz prirode samih kontakata, a koji se prvenstveno odnose na ljubavne poruke intimnog sadržaja upućene nepoznatoj ženskoj osobi koje su zbog prirode vrsta komunikacije za koju se traži izričit i jasan pristanak druge osobe.

Dakle, takve mnogobrojne i ustrajno slane poruke u dužem vremenskom razdoblju nedvojbeno predstavljaju nastojanje da se uspostavi neželjeni kontakt”, tumače tužitelji, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:22