STRAŠAN SUDAR

Kod Vrsara poginuo u sudaru s kamionom miješalicom

 Nikolina Vukovic Stipanicev / EPH

U izravnom sudaru s kamionom-miješalicom u srijedu ujutro je kod Vrsara poginuo vozač osobnog automobila, izvijestila je istarska policija.

Prema dosad raspoloživim informacijama, nesreća se dogodila oko 9 sati, kada je vozač "citroena C3" pulskih registracija iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolničku traku te se izravno sudario s kamionom-miješalicom tvrtke "Beton Tomišić".

U sudaru je vozač poginuo na mjestu nesreće, a njegov identitet još nije utvrđen. Vozač kamiona prošao je bez ozljeda. Porečka policija zbog očevida je zatvorila cestu od Flengi do Vrsara te promet preusmjerila okolnim cestama.

U tunelu Mala kapela zapalio se automobil i izgorio

Iz neutvrđenih razloga Renault 5 delničkih registracijskih oznaka zapalio se jutros oko 4 sata u tunelu Mala kapela, u tunelskoj cijevi u smjeru juga. Nije pomogla brza intervencija vatrogasaca koji nedaleko imaju postaju, te je vozilo izgorjelo u potpunosti. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Dok je trajalo gašenje promet je bio obustavljen u obje tunelske cijevi, ali je nakon pola sata otvoren, prvo u smjeru sjevera, a onda i u smjeru juga. Polcija će istragom utvrditi kako je došlo do zapaljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:20