KAZNENO DJELO UBOJSTVA

Karlovac: Uhićen i pritvoren HDZ-ovac koji je pivskom bocom UBIO stranačkog kolegu

KARLOVAC - Josip Gavrić(32) HDZ-ovac osumnjičen da je 4. ožujka pivskom bocom udario u glavu svojeg stranačkog kolegu Dražetu Dražetića(69), nanijevši mu teške ozljede kojima je umirovljenik podlegao 12 dana kasnije na Intenzivnoj njezi karlovačke bolnice gdje je ležao u stanju kome , ipak je pritvoren. Županijsko državno odvjetništvo priopćilo je da je sudac istrage Županijskog suda na prijedlog Državnog odvjetništva odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i od ponavljanja djela.

- Postoji osnov sumnje da je osumnjičenik oko 21.50 sati 4. ožujka u mjestu Cerovac Vukmanićki, nakon verbalne prepirke u namjeri da liši života, snažno udario D.D. pivskom bocom u predjelu tjemena glave nanijevši mu pritom teške i po život opasne ozljede uslijed kojih je oštećenik preminuo 19. ožujka 2012. u Općoj bolnici Karlovac - priopćio je karlovačka ŽDO koji osumnjičenika tereti za kazneno djelo ubojstva.

Podsjetimo, cerovački HDZ-ovci zadržali su se na piću nakon biranja izaslanika na stranačku Izbornu skupštinu GO HDZ-a Karlovca. Sat i pol nakon toga napadnut je Dražeta Dražetić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:15