GUBITAK KONTROLE

KAOS U ZADARSKOM RODILIŠTU Muškarac divljao i razbijao po rađaonici jer je bio nezadovoljan tretmanom supruge pri porođaju

Vrbovsko, 221212.Zenska osoba srednje zivotne dobi je preminula, a za zivot zene starije dobi bore se lijecnici ogulinske bolnice nakon pucnjave jutros oko 7.30 sati u kuci u Ulici I.G.Kovacica u Vrbovskom. Osumnjiceni muskarac, takodjer clan te obitelji, pocinio je samoubojstvo u obliznjoj sumi.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Policija istražuje okolnosti događaja kakav do sada nije zabilježen u zadarskoj bolnici – sinoć, 19.veljače, nešto poslije 19 sati, u rodilištu se iznervirao 33-godišnji muškarac, vikao i bijesan udario nogom u vrata rađaonice, javlja Zadarski.hr . On je prisustvovao porođaju uz svoju suprugu, no toliko se iznervirao da je doslovno za vrijeme poroda izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem, te udario nogom u ulazna vrata rađaone, razbio staklo i ozlijedio se.

Zadobio je posjekotine desne potkoljenice, što je okarakterizirano kao lakša tjelesna ozljeda, intervenirala je policija, a događaj se vodi kao narušavanje javnog reda i mira. Međutim, policijska obrada nije okončana i jutros policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti izgreda 33-godišnjaka.

- Muškarac je bio nezadovoljan tretmanom kakav je od strane osoblja bolnice dobila njegova supruga. Bio je nervozan od samog početka kako su ih primili. Nogom je kasnije udario u vrata, razbio staklo i sebe ozlijedio. Događaj je još u obradi – rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan, istaknuvši da je riječ o narušavanju javnog reda i mira iako je u pitanju rađaonica.

Doznajemo da 33-godišnjak živi u Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:39