POKUŠAJ UBOJSTVA

KAO IZ AKCIJSKIH FILMOVA Autom izgurao drugo vozilo s ceste pa metalnom šipkom pretukao vozača

Napadač je izašao iz vozila, iz kojeg je uzeo metalnu palicu dugu 60 centimetara koja je na sebi imala zavareno nekoliko desetaka čavala
 Todorov/CROPIX

NOVSKA - Obračun kao iz akcijskih filmova zabilježila je policija iz Novske. U poslijepodnevnim satima u petak, 27. lipnja, 34-godišnji mještanin Bročica, naselja uz Novsku, kroz Bročice upravljao osobnim automobilom, te ga je u jednom trenutku počeo pretjecati drugi automobil kojim je upravljao 20-godišnjak, također iz Bročica. Tom je prilikom 34-godišnjak svojim vozilom naglo skrenuo u lijevo i udario vozilo 20-godišnjaka koje je sletjelo i udarilo u stup javne rasvjete.

Napadač je potom nakon toga izašao iz vozila, iz kojeg je uzeo metalnu palicu dugu 60 centimetara koja je na sebi imala zavareno nekoliko desetaka čavala, te prišao vozilu kojim je upravljao 20-godišnjak, otvorio vozačeva vrata i istoga počeo udarati palicom. Tom je prilikom 20-godišnjak zadobio više udaraca po ruci i nozi te su mu ozljede u bolnici u Pakracu okvalificirane kao lake.

Zbog kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju 34-godišnjak je uhićen te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja saslušan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega mu je sudac istrage odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:43