TRAGEDIJA U POŽEGI

KAKO JE ALDINA PALA U RIJEKU ORLJAVU? Požeška policija pokrenula kriminalističku istragu

Još uvijek je nejasno je li se mladi par poskliznuo i pao u rijeku ili je posrijedi nešto drugo

POŽEGA - Niti treći dan potrage za 18-godišnjom Aldinom Porić, koja je u srijedu navečer pala u rijeku Orljavu nije donio rezultat. Potraga za mladom djevojkom i dalje traje nizvodno duž korita Orljave od brane u Požegi, gdje je nesretnica pala u rijeku, pa sve do Novoselaca, no njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

NOVI DETALJI Nestala Aldina je prije zadnjeg SMS-a dečku htjela reći da odlazi na more...

Uz ronioce iz Specijalne jedinice policije Osijek te pripadnike požeške policije, vatrogasaca, civilne zaštite i HGSS-a iz Požege i Novske za njom tragaju i članovi njezine obitelji, koji se čamcem spuštaju niz Orljavu i pregledavaju svaki kutak njezina toka. Podsjetimo, Aldina je u Orljavu pala u srijedu navečer, a s njom je bio i njezin 20-godišnji dečko Antonio Pavlović. On je također pao u rijeku, ali je nekako uspio izaći iz nje i pozvati Hitnu pomoć.

Paralelno s potragom za djevojkom, policija provodi i kriminalističku istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti njezina nestanka, a još uvijek je nejasno je li se mladi par prigodom šetnje poskliznuo i pao u rijeku ili je posrijedi nešto drugo. Aldina je neposredno prije ovog događaja članovima svoje obitelji poslala SMS poruku istoga sadržaja. U njoj je pisalo samo: „Volim vas.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:41