UŽAS KOD ŠIBENIKA

JOŠ JEDNA SMRT NA HRVATSKIM PROMETNICAMA 47-godišnji poštar preminuo sinoć u bolnici nakon stravične nesreće

Ilustrativna fotografija
 HANZA MEDIA

Djelatnik Hrvatskih pošta, 47-godišnji Šibenčanin Srećko Jelić preminuo je sinoć u 23,45 sati u Općoj bolnici Šibenik, a uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda u prometnoj nesreći koja se u utorak dogodila u Danilu nešto prije 12 sati.

Kao što smo jučer izvijestili, 47-godišnji poštar nastradao je radeći svoj posao na mopedu u vlasništvu Hrvatskih pošta na županijskoj cesti kod mjesne trgovine u Danilu, naselju u zaleđu Šibenika. Naime, došlo je do sudara mopeda i osobnog automila Fiat Punto šibenskih registracija za čiji je upravljačem bio 24-godišnjak s područja Šibenika.

Unatoč velikim naporima liječnika na Odjelu intenzivne njege šibenske bolnice, Jelić je, na žalost, preminuo, 12 sati nakon prometne nesreće.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je do sudara došlo kada je 24-godišnji vozač upravljajući automobilom Fiat Punto, zbog neprilagođene brzine i naglog kočenja prešao na suprotnu kolničku traku i naletio na moped Tomos APN 6, kojim je bez korištenja zaštitne kacige upravljao poštar Srećko Jelić. Od sudara se moped odbio i zajedno s vozačem pao na bočnu stranu, izletio izvan kolnika te udario u metalnu žičanu ogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:32