IN FLAGRANTI

JAVITE AKO VIDITE BEZOBZIRNOG LOPOVA Ovo je lopov koji je ukrao skupocjenu kameru iz splitskog HNK

Muškarac je nakon premijere polagano išetao iz kazališta noseći torbu s televizijskom kamerom kao da je njegova vlastita

U vezi sinoćnje krađe kamere na premijeri opere Carmen u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, oglasika se ta kazališna kuća i potvrdila da je sat vremena nakon završetka premijere nepoznata muška osoba otuđila torbu s kamerom televizije MrežaTV, koju je snimateljica spomenute televizije neoprezno i bez nadzora, na duže vrijeme, ostavila u hodniku kazališta, kako prenosi Slobodna Dalmacija .

Čim je snimateljica utvrdila da joj je kamera otuđena, pozvana je policija koja je obavila očevid.

Snimka nadzorne kamere postavljene na ulazu u HNK Split potvrdile su sumnje svjedoka kako se radi o muškarcu, starom oko 40 godina, visine oko 188 cm, krupnije građe, prosjede valovite kose, izraženih kostiju lica i krupnih očiju.

Snimka nadzorne kamere: Lovpo je išetao iz HNK s torbom kao da je njegova

Mnogi su ga često viđali na raznim izložbama i kulturnim događanjima kako snima vlastitom kamerom, kao i sinoć na druženju nakon premijere u kazališnoj kavani, a nije poznat po problematičnom ponašanju.

Muškarac je polagano išetao iz kazališta noseći torbu kao da je njegova vlastita.

Hrvatsko narodno kazalište Split naglašava kako se poduzimaju sve radnje da se pronađu otuđena kamera i počinitelj, te su policiji dostavljene snimke nadzorne kamere. Također, mole sve koji prepoznaju počinitelja s fotografija da se jave u najbližu policijsku postaju, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:57