OKRŠAJ U ITALIJI

INCIDENT KOD MILANA Hrvat nakon sudara izvrijeđao i pretukao Ekvadorca i karabinjera

Sudar dva automobila u mjestu Vaprio d'Adda u okolici Milana završio je fizičkim obračunom
 AFP

MILANO - Trivijalni sudar dva automobila na županijskoj cesti 104 u mjestu Vaprio d'Adda u okolici Milana nastavio se vulgarnim 'čašćenjem' dvojice vozača, točnije Hrvata i Ekvadorca, čiji je okršaj kulminirao šakama te privođenjem u policijsku postaju, ali i ozljeđivanjem karabinjera!

Naime, kobne noći s utorka na srijedu, umjesto da su popunili europsko izvješće i razišli se kao civilizirani ljudi jer je na oba vozila pričinjena samo materijalna šteta, F.M. (32) iz Ekvadora i 27-godišnji Hrvat L.H. s kojim je u vozilu bio maloljetni M.H. (17), odlučili su se obračunati.

Nakon impozantnog uvredljivog vokabulara, vozači su se i potukli. U međuvremenu su na mjesto okršaja pristigli i karabinjeri te 'pojačanje' Hrvatu, no taj 23-godišnji N.H. je odlučio pobjeći kako ne bi imao posla s organima reda obzirom da je recidivist.

Punih desetak minuta karabinjeri su pokušavali riječima obuzdati uzavrele strasti dvojice sudionika sudara, ali uzalud, pa je Hrvat svoju agresiju sa Ekvadorca preselio na karabinjere.

Jednog od njih je izgrebao i priuštio mu nekoliko hematoma. Na kraju je osim karabinjera, liječnička pomoć pružena i Ekvadorcu, dok će se Hrvat, inače od ranije dobro poznat lokalnoj policiji po nizu imovinskih delikata, ponovno susresti s nešto ozbiljnijim optužbama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:30