DIVLJAŠTVO NA CESTI

HULIGANI IZA REŠETAKA Pripadnicima Armade određen istražni zatvor zbog napada na rapske nogometaše!

Rabljane su, pretpostavlja se, zamijenili za članove Torcide, budući da je Hajduk tog dana igrao prijateljsku utakmicu u Poreču

Vođama huliganskog napada na čvoru Orehovica na mlade nogometaše iz Raba, 20-godišnjem I.D. i 27-godišnjem M.K., sudac istrage Županijskog suda u Rijeci Duško Tišma danas je odredio mjeru istražnog zatvora, i to zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke. Kako su nam potvrdili na Županijskom sudu, I.D. i M.K. terete se za kazneno djelo izazivanja nereda, a određena im je i jamčevina uz koju mogu izaći iz pritvora, i to 5 tisuća kuna za I.D. i 10 tisuća za M.K.

Obojica su, kako doznajemo, već više puta evidentirani zbog izgreda na nogometnoj utakmici, a osim njih, policija je privela još nekoliko osoba koji se dovode u vezu s huliganskim napadom, no oni nisu saslušani na Županijskom sudu.

Huligani su na čvoru Orehovica u subotu poslijepodne napali kombi s članovima juniorske momčadi malonogometnog kluba s Raba . U vozilu je bilo sedam mladih nogometaša, predstavnik kluba i vozač, a navijači, koji se smatraju članovima Armade, razbili su stakla i na nogometaše bacili baklje. Rabljane su, pretpostavlja se, zamijenili za članove Torcide, budući da je Hajduk tog dana igrao prijateljsku utakmicu u Poreču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:01