PROMETNU IMALA I HITNA

HOROR KOD OSIJEKA Vatrogasci sat vremena izvlačili mrtvu ženu koja je poginula zabivši se Clijom u kamion! I Hitna imala prometnu...

 Vlado Kos / Cropix

OSIJEK - Vozačica Renaulta Clio u dobi od 56 godina poginula je u izravnom sudaru s teretnim vozilom koji se dogodio na cesti nedaleko osječkog odlagališta otpada Velika Lončarica. Do nesreće je došlo u petak u prijepodnevnim satima, a očevid kojeg je obavila osječka policija trebao bi otkriti uzroke ove stravične nesreće pri čemu su oba vozila od posljedica sudara završila u odvodnim kanalima s obje strane ceste Osijek - Antunovac.

Koliko je nesreće bila teška potvrđuje i podatak da su osječki vatrogasci gotovo sat vremena radili na izvlačenju nesretne žene iz potpuno smrskanog automobila, a čemu je doprinijelo i meko tlo koje je onemogućilo podupiranje vozila hidrauličkim aparatima, pa su vatrogasci većinu posla morali obaviti ručno. Promet tim dijelom ceste bio je zatvoren i preusmjeravan na obilazne pravce u trajanju od nekoliko sati.

Hitna pomoć na putu do mjesta nesreće imala prometnu s Twingom

Bizarna nesreća pak dogodila se svega nekoliko minuta nakon što je Hitna pomoć dobila poziv vezano uz prometnu kod Velike Lončarice. Naime, na putu prema mjestu nesreće došlo je do sudara između vozila Hitne, koje je krenulo pomoći unesrećenima, i Renaulta Twingo. Dogodilo se to u Trpimirovoj ulici u Osijeku, pa je na prometnu kod Velike Lončarice moralo biti upućeno drugo vozilo Hitne pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:19