VIRTUALNI NAPAD

Graffiti majstor Matej Lulić dobiva prijetnje preko Facebooka

Matej Lulić, zaštitno lice T-Mobileove reklamne kampanje koja se trenutačno 'vrti' na malim ekranima, svakodnevno prima nasilne prijetnje putem Facebooka na kojem se pojavilo nekoliko grupa koje čak pozivaju članove da se pridruže te istuku Mateja kada dođe u Zadar.

Naime, Matej je jedan od glavnih organizatora, protagonista te promotora T-Mobile Graffiti jama koji bi se trebao održati u subotu na zadarskoj Rivi, međutim, ne doživljavaju ga svi tako pozitivno.

Na Facebooku su se nakon objave reklama u kojima Matej priča o Graffiti jamu (što, gdje, kada, kako...) pojavile grupe poput 'Matej Lulić je najveći kreten na svitu' koja ima 14,745 članova ili 'svi koji misle da je Matej Lulić peder....'.

T-Hrvatski telekom je prijetnje prijavio policiji, kako piše net.hr, a na samom Graffiti jamu će biti dodatno pojačano osiguranje koje će spriječiti moguće napade sudionike događaja.

Inače, Graffiti jam je izazvao veliki interes grafitera i njihove zajednice stoga je pomalo čudno da je sama reklama s Matejem rezultirala s toliko negativnih mišljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:37