UBOJSTVO MALOG DENISA

GDJE ĆE BITI POKOPAN DJEČAK IZ PULE? Mama i tata su u zatvoru, institucije najavile da će preuzeti brigu, ali javila se teta s očeve strane

 Goran Šebelić/Cropix / Društvene mreže

Nakon što je Državno odvjetništvo u Puli donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Chiare Pašić Rojnić (32) i 14-godišnjakinje zbog ubojstva Chiarina trogodišnjeg sinčića Denisa, a sudac istrage majci djeteta odredio pritvor, očekuje se nalaz obducenta s obzirom da su nakon obdukcije u tijeku bile toksikološke analize.

Budući da su i otac i majka dječaka iza rešetaka, otac u Bosni i Hercegovini, a majka u Okružnom u zatvoru u Puli, nadležne institucije morat će riješiti i dječakov pogreb. Teta s očeve strane, koja živi u BiH, medijima je izjavila da će Denis biti pokopan u BiH i da će brigu o tome preuzeti rodbina po očevoj liniji. Prije toga, prema međudržavnim protokolima moraju biti izdane sve suglasnosti i potvrde kako bi se dječakovo tijelo moglo prevesti preko granice u susjednu državu.

Zasad nije poznat termin pogreba, kao ni to hoće li nadležne vlasti u BiH odobriti Denisovu ocu odlazak na pogreb, a ni gdje će dječak koji je ubijen prošli utorak u Puli, biti pokopan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:22