DRSKA KRAĐA

GASTRO RAZBOJNIK Ukrao najkvalitetnije suhomesnate proizvode, gradom trčao s pršutom, pancetom i kobasicama

 Niksa Stipanicev / CROPIX

VARAŽDIN - Bizarna razbojnička krađa dogodila se u jednom trgovačkom centru u Optujskoj ulici u Varaždinu. Muškarac (32) je naime iz trgovine ukrao pršut, pancetu, kobasice i druge suhomesnate proizvode, a prilikom bijega pošpricao je zaposlenika trgovine (24) suzavcem po očima.

Krim istraživanjem utvrđeno je da je razbojnik opljačkao i trgovinu informatičkom opremom u centru Varaždina.

U petak prijepodne oko 10 sati, muškarac (32) je ušao u trgovinu i nakrcao košaricu s pancetom, kobasicama, pršutom i drugim suhomesnatim proizvodima ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna te zatim trčeći izjurio iz trgovine.

U bijeg za njim dao se zaposlenik trgovine (24) koji ga je uspio sustići, no tada ga je razbojnik pošpricao suzavcem po očima i ponovno se dao u bijeg. Jedan ga je građanin međutim uspio uhvatiti i zadržati ga do dolaska policijskih službenika koji su ga priveli.

Krim istraživanjem utvrđeno je da je spomenuti, osim razbojničke krađe suhomesnatih proizvoda, nekoliko dana prije toga na sličan način u jednoj trgovini na Franjevačkom trgu u centru Varaždina ukrao torbu s prijenosnim računalom i ručnim čitačem bar kodova, nekoliko džepnih i ručnih satova i druge stvari ukupne vrijednosti oko 10 tisuća kuna. Po završetku krim istraživanja, spomenuti je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:36