NESTANAK PR AGENTICE

Frank Leboeuf: Žao mi je Martine Horvat

Bivši igrač Chelseaja i dalje tvrdi da nije imao nikakvog utjecaja na nestanak Vukovarke
 Damir Glibušić/CROPIX

PARIZ - Frank Leboeuf nema ništa s nestankom Martine Horvat. Žao mu je zbog svega što se dogodilo s njom i ljudima iz njezine okoline, ali on na to nije imao nikakva utjecaja. To je rekao i službeno, a i sada to navodi medijima kao svoju posljednju izjavu o slučaju nestanka mlade Hrvatice.

Stav bivšeg francuskog nogometnog reprezentativca, a danas sve popularnijeg glumca koji preuzima sve značajnije uloge u holivudskim filmovima te puni kazališne dvorane u Parizu Jutarnjem je listu prenio Nenad Đorđević, jedan od agenata Franka Leboeufa.

Bivšeg sportaša povezivalo se s nestankom Martine Horvat jer su policajci istragom doznali da je ona uoči nestanka bila u inozemstvu, među ostalim i u Francuskoj, a imali su saznanja da su prethodno bili u kontaktu. Martina Horvat nestala je 13. ožujka ove godine, a prošlog mjeseca njezin bivši dečko Saša Leskovčanin, kojeg je policija isprva sumnjičila za njezino ubojstvo, počinio je samoubojstvo vješanjem u baraci na svojem zapuštenom imanju kod Lučkog.

U MUP-u tvrde da i dalje traje intenzivna potraga za Martinom Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:51