POLICIJA POTVRDILA

FOTO Vozač iz čijeg se kamiona rasula soja krivac za stravičnu nesreću: Liječnici se bore za život 20-godišnje djevojke!

 Robert Fajt/CROPIX

KARLOVAC - Nakon završenog očevida karlovačka policija potvrdila je da je za nesreću na karlovačkoj Brzoj cesti, kako Karlovčani zovu Prilaz V. Holjevca, kriv rasuti teret kamiona s prikolicom kojim je tom dionicom oko 19.50 prometovao 52-godišnjak iz Križevaca.

FOTO BIZARNA NESREĆA U KARLOVCU Sudarili se zbog rasute soje na cesti, dvije osobe prevezene u bolnicu

Njegova neopreznost završila je kobno po tri osobe, koje su teško ozlijeđene, liječnici karlovačka bolnice bore se za život jedne od njih.

- Na raskrižju s ulicama Trg Josipa Broza i Kralja Tomislava, na tovarnom prostoru priključnog vozila otvorila se lijeva bočna stranica i došlo je do rasipanja veće količine tereta, soje, po kolniku. Odmah nakon toga, također iz smjera Zagreba nailazi osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Barilovića, te nailaskom na rasipanu soju, gubi nadzor nad vozilom uslijed čega dolazi do zanošenja i prelaska na suprotni kolnički trak gdje udara u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Zagreba upravljao 27-godišnjak iz Jastrebarskog - priopćili su iz PU karlovačke.

Tom prilikom teško su ozlijeđeni vozač jednog i vozačica drugog vozila, a teške ozljede opasne po život zadobila je suvozačica u vozilu koje je naletjelo na rasutu soju.

Materijalna šteta procjenjena je na oko 50 tisuća kuna, a protiv vozača teretnog vozila nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava. Podsjetimo, on nije stao nakon što mu se prosuo teret, već je zaustavljen 25 kilometara dalje u općini Krnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:22