NEOBIČNA NESREĆA

FOTO, VIDEO: KAKO MU JE TO USPJELO? Mercedesom pomeo sve pred sobom i uletio u dvorište kuće

Vozač Mercedesa C klase pomeo je sve što mu se našlo na putu, uključujući palmu i prometni znak, a zaustavio se tik pred ogradu obiteljske kuće.
Dubrovnik, 010614.U prometnoj nesreci koja se oko 14 sati dogodila na drzavnoj cesti D-8 kod Konzumovog marketa u Kuparima, Mercedes dubrovackih registracijskih tablica iz nepoznatog razloga izletio s ceste, te se zaustavio u betonskom oborinskom kanalu uz ogradu obiteljske kuce. Uz materijalnu stetu na vozilu i na raslinju uz cestu, kako nesluzbeno doznajemo nije bilo ozlijedjenih.Foto: Niksa Duper / CROPIX
 Niksa Duper / CROPIX / CROPIX

DUBROVNIK - U prometnoj nesreći koja se oko 14 sati dogodila na Državnoj cesti D-8 kod restorana Župaho u Srebrenom, Mercedes dubrovačkih registracijskih tablica krećući se iz pravca Mlina prema Kuparima je iz nepoznatog razloga izletio s ceste te se zaustavio u kanalu uz ogradu obiteljske kuće, javlja Dubrovački vjesnik.

Vozač Mercedesa C klase pomeo je sve što mu se našlo na putu, uključujući palmu i prometni znak, navodi pak Dubrovački dnevnik.

Uz materijalnu štetu na vozilu, kako neslužbeno doznajemo nije bilo ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:48