VATRENA NOĆ

FOTO: U požaru izgorio Mercedes šibenskog ugostitelja

 Nikša Stipaničev / CROPIX

ŠIBENIK - U požaru koji se tijekom noći nešto prije 3 sata dogodio u šibenskoj četvrti Meterizi, u potpunosti je izgorio Mercedes u vlasništvu 44-godišnjeg ugostitelja iz Šibenika Ranka Jurasa kojom prilikom je došlo do oštećenja još dva parkirana vozila.

Po dojavi stanara obližnje zgrade, vatrogasci su ugasili u 03,45 sati, nakon čega su policajci do početka očevida osiguravali mjesto požarišta. Prema informacijama iz policije očevid je i dalje u tijeku, te će po njegovom okončanju biti poznati uzroci zapaljenja.

- Osjetio sam miris paleži i pogledao kroz prozor - kazao nam je jedan od stanara.

- Vidio sam automobil u plamenu, ali se predhodno nije čula nikakva ekspolozija, te su potom u prolazu naišla dva mladića koji su očito požar prijavili policiji ili vatrogascima.

Neslužbeno doznajemo kako je izgorjeli Mercedes u vlasništvu šibenskog poduzetnika i ugostitelja Ranka Jurasa javnosti poznatiji kao nekadašnji direktor hotela Colentum na Murteru.

Juras je tada, špekuliralo se, nakon sumjivog zakupa najvećeg murterskog turističkog kompleksa, bio proglašen kao ključni čovjek zagrebačkog tajkuna Želimira Dodera u nastaloj pravosudnoj, stečajnoj i sindikalno trakavici koja je 2000. godine obilježila "demontažu" nekada snažnog turističkog i trgovačkog poduzeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:51