DVIJE OSOBE ISPALE IZ VOZILA

FOTO Tragičan početak Uskrsa: Tri osobe smrtno stradale na hrvatskim cestama

 Jure Mišković / CROPIX

Dvije osobe smrtno su stradale na autocesti pred tunelom Sv. Rok u nedjelju ujutro oko 7,40 sati.

Pred tunelom sv. Rok prema prvim, neslužbenim informacijama došlo je do slijetanja osobnog automobila zadarskih registracija u kojem su se nalazile obje osobe. Radi se o vozilu BMW X5 u kojem su, prema neslužbenim informacijama, bile dvije mlađe osobe koje su uslijed slijetanja ispale iz terenca.

Nesreća se dogodila na 208. kilometru u smjeru Splita, izvijestila je lička policija. Zbog očevida promet je u prekidu između čvorova Gornja Ploča - Sveti Rok.

U Šibeniku poginuo motociklist



U prometnoj nesreći na cesti D8 u Šibeniku rano jutros smrtno je stradao 22-godišnji motociklist iz Šibenika vozeći bez zaštitne kacige, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Vozač motocikla, šibenskih registracijskih oznaka, kretao se iz Šibenika u smjeru Vodica i u blizini AK "Aleksić" je zbog neprilagođene brzine motociklom izletio s kolnika, a kada se ponovno vratio na kolnik pao je. Tada je na njega naletjelo osobno vozilo, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je iz istog smjera, neprilagođenom brzinom, upravljao 20-godišnji vozač iz Šibenika (s 0,5 g/kg alkohola u krvi). Tijelo stradalog motociklista prevezeno je na odjel patologije šibenske Opće bolnice radi obdukcije, izvješćuje PU šibensko-kninska. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:42