PROMETNA U KARLOVCU

FOTO Tragaju za vozačem koji je skrivio TEŠKU NESREĆU pa POBJEGAO. Policija: Očevici, javite se!

Ilustracija
 Robert Fajt/CROPIX

KARLOVAC - Ni dan nakon teške nesreće na karlovačkoj brzoj cesti nisu poznate sve okolnosti koje su dovele do stradavanja četiri osobe u automobilu Fiat Punto.

Policija je u svojem subotnjem priopćenju navela kako još uvijek utvrđuju okolnosti prometne nesreće te moli očevice da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.

Za sada policija ne navodi da je u nesreći sudjelovalo drugo vozilo koje je navodno prouzročilo nesreću, te je vozač potom pobjegao s mjesta događaja, ali, doznajemo, upravo se ta okolnost istražuje.

- Na raskrižju Prilaza Većeslava Holjevca, Ulice Ante Starčevića te Ulice Vilima Reinera, na neutvrđeni način došlo je do slijetanja osobnog automobila marke Fiat, karlovačkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 50-godišnjak iz Duge Rese i kretao se ulicom Prilaz Većeslava Holjevca u smjeru naplatnih kućica.

Prilikom slijetanja u lijevo van kolnika, osobni automobil je prednjom stranom udario u rubni kamen, potom u prometni znak i stup semaforskog uređaja. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog automobila i dvije putnice, dok je jedan putnik zadobio lake tjelesne ozljede, te su svi zadržani na liječenju - priopćili su iz PU karlovačke procjenjujući materijalnu štetu na oko 15 tisuća kuna.

Među ozlijeđenima je i dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:32