KOLEGE U ŠOKU

FOTO: TEŽAK SUDAR AUTA I DOSTAVNOG VOZILA Kod Belišća poginulo dvoje socijalnih radnika

 Vlado Kos / Cropix

BELIŠĆE - Damir M. (53) iz Valpova i Nives I. (34) iz Belišća smrtno su stradali u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 7,30 sati nedaleko dravskog mosta koji spaja Belišće i Baranju.

Poginuli su u sudaru Toyote Yaris u kojoj su se oni vozili i dostavnog vozila tvrtke Fami. Oboje su bili djelatnici Centra za socijalnu skrb u Belom Manastiru i u trenutku nesreće, koja se dogodila oko 1 km od dravskog mosta na baranjskoj strani vozili su se na posao.

Očevid je trajao nekoliko sati, no još uvijek nije do kraja razjašnjeno što mu je prethodilo. Oba vozila sletjela su s ceste na istu stranu.

Iz PU osječko-baranjske mogli su potvrditi tek da je muškarac poginuo na mjestu nesreće, dok je žena preminula na putu do bolnice. Vijest o smrti radnih kolega šokirala je zaposlenike Centra za socijalnu skrb, čiji je ravnatelj Đimi Fuštin za njih imao samo riječi hvale.

Damir je u Centru radio od njegova osnivanja i bio je stručnjak za rad s djecom s poremećajem u ponašanju. Živio je s bolesnom majkom.

Nives je pak u Centru bila na stručnom usavršavanju, a iza nje je ostao osmogidišnji sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:46