TRAGEDIJA NA CESTI

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA KOD KUTINE U sudaru kamiona i kombija poginule četiri osobe

Svih petero ozlijeđenih prebačeno je kolima hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu u Sisak. Svi su zadobili teške tjelesne ozljede, a jedna osoba bori se za život
 Tomislav Kristo / CROPIX

KUTINA - Stravična prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u 9,30 sati u Zagrebačkoj ulici u Repušnici, na izlazu iz Kutine. U sudaru kombija zagrebačkih i kamiona kutinskih registarskih oznaka, četiri osobe su poginule, a pet je teško ozlijeđeno.

Svih pet ozlijeđenih prebačeni su kolima hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu u Sisak, svi su zadobili teške tjelesne ozljede, od kojih je jedna stradala osoba zadobila ozljede opasne za život.

Kako doznajemo, do nesreće je došlo kada su se direktno sudarili teški kamion i kombi transporter, u kojem je bilo devet osoba.

Poginula je vozačica kombija, stara 51 godinu, iz Novske, te još dvije žene i jedan muškarac. Identitet dviju poginulih žena policija do sada nije uspjela utvrditi. Nije utvrđen niti identitet teško stradale osobe za čiji život se bore liječnici sisačke bolnice.

Mještani Repušnice s kojima smo razgovarali ističu kako je kombi išao iz pravca Popovače, prema Kutini, a kamion iz Kutine prema Popovači.

Kombi je, navodno, zbog neprilagođene brzine na izlasku iz zavoja prešao na drugi kolnik i lijevom prednjom stranom udario u lijevi prednji dio kamiona.

Od udarca kombi vozilo se zarotiralo i završilo popriječeno na cesti. Putnici kombija išli na rad za potrebe Hrvatskih šuma.

Županijska cesta 3124 Popovača - Kutina je u mjestu Repušnica bila za vrijeme trajanja očevida zatvorena za sav promet. Osobni automobili preusmjeravali su se obilazno lokalnim prometnicama, dok su teretni automobili morali na autocestu između čvorova Popovača i Kutina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 19:49