SMRT NA CESTAMA

FOTO Pili cijelo popodne pa sjeli u auto: Tri prijatelja sletjela s ceste, jedan poginuo

Kod Rijeke poginuo mladić (18): S Alfom Romeom zabio se u zid dvorišta kuće i na mjestu ostao mrtav
Jastrebarsko, Ceglje, 140811.U teskoj nesreci, izlijetanju Opel Vectre s lokalne prometnice u mjestu Ceglje nedaleko Jastrebarskog jedna osoba, 19-godisnji Marijan Karas, je preminula, a njegova dva prijatelja su ozlijedjena.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pusic / CROPIX

JASTREBARSKO - U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer nešto prije 20 sati dogodila na lokalnoj prometnici u mjestu Čeglje nedaleko Jastrebarskog poginuo je Marijan K.(19), a dvojica njegovih prijatelja su ozlijeđena, jedan od njih zadobio je teške ozljede.

Preminuli mladić navodno je bio suvozač u crnoj Opel Vectri čiji vozač je izgubio nadzor nad upravljačem te sletio sa zavojite brdske ceste koja u tom dijelu prolazi šumovitim predjelom. Na mjestu nesreće su, osim policije, i vatrogasci koji osvjetljavaju teren kako bi se mogao obaviti očevid nesreće.

- Oni su u DVD-u pili cijelo popodne jer smo danas u Čegljima imali 42. tradicionalnu utakmicu između "Starih" i "Mladih". Dogovorili su se da idu posjetiti prijatelja u bližnje selo, digli se od stola i otišli. I dogodila se tragedija - ispričali su nam njihovi prijatelji ispred spomenutog DVD-a Čeglje.

Poginuli mladić je iz susjednog sela Guci, a dvojica ozlijeđenih su Čegljani.

Dok je trajao očevid nesreće promet je bio obustavljen u oba smjera.

Također, noćas oko tri sata kod Rijeke poginuo je mladić (18) u teškoj prometnoj nesreći. Mladić se s Alfom Romeom zabio u zid dvorišta kuće i na mjestu poginuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:37