STRAVA U VODNJANU

FOTO Otac sinu (5) prerezao vrat, pa se objesio! Nedavno je pušten iz Psihijatrijske bolnice...

Mauro Pinzan nedavno liječio na psihijatriji u Puli
Pula, 191111.Ubojstvo vlastitog djeteta i samoubojstvo u Vodnjanu u Smareglievoj ulici. Pinzan Mauro ubio je sina Samuela (5) te potom sebe. Samuel je bio rastavljen od svoje zene koja zivi u Liznjanu a djecak je trebao provesti vikend kod njega. Na fotografiji uvidjaj ispred kuce.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

VODNJAN - Stravično ubojstvo potreslo je danas stanovnike Vodnjana, istarskog naselja u blizini Pule. Prema prvim informacijama, 33-godišnji Mauro Pinzan ubio je svojeg petogodišnjeg sina, a zatim presudio sebi.

Istarska policija izvjestila je da je oko 11,50 sati u kući u Ulici Antonija Smareglie pronašla dva mrtva tijela. Navodno, M.P. je sinu prerezao vrat, a zatim se objesio. Očevid je u tijeku i još se utvrđuju sve okolnosti ovog stravičnog zločina.

M.P. je, navodno, rastavljen od supruge. Njegov susjed Mario Lucić kaže da ga poznaje dosta dugo i da ga pamti kao normalnu osobu.

- Bio je dosta rastresen zbog rastave, ali ništa nije dalo naslutiti da je spreman na nešto ovakvo. Znali smo popričati, naša djeca zajedno bi se poigrala - kaže Lucić, koji negira glasine da je M.P. bio narkoman.

- Znao sam ga dosta dugo i čini mi se da s time nije imao veze - rekao je susjed.

Prema neslužbenim informacijama, Pinzan se nedavno liječio na psihijatriji u Puli, gdje je bio hospitaliziran dvadesetak dana.

Maurova sestra blizanka Deborah, mlada profesorica talijanskog jezika, 2006. godine počinila je samoubojstvo skočivši s mosta Vršić u Pazinsku jamu. Samoubojstvo je, prema navodima svjedoka, počinila iznenada, tijekom šetnje s prijateljicom koju je zamolila da još pričuva torbicu jer ide skočiti u jamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:21