ŽESTOKI SUDAR

FOTO: KRŠ I LOM NA VELIKOM RASKRIŽJU U ZAGREBU Četiri osobe završile u bolnici nakon lančanog sudara

Lančani sudar čak sedam automobila dogodio se na križanju Heinzelove ulice i Vukovarske
 Alen Medjic/Cropix

Lančani sudar čak sedam osobnih automobila dogodio se danas oko 17,45 sati na križanju zagrebačke Heinzelove ulice i Avenije grada Vukovara u smjeru istoka.

- Halo, policija, dođite. Automobili su se zabili jedan u drugoga. Stvara se kolona vozila - zavapili su očevici prometne nesreće na telefon 192. Osim policije, na mjesto događaja pristigla je i Hitna pomoć. Prema prvim informacijama četiri su osobe ozlijeđene te su kolima Hitne pomoći prevezene u bolnicu na sanaciju ozljeda, no kako doznajemo, nitko od njih nije u životnoj opasnosti.

Opel, Škoda, Citroen, Fiat, Peugeot, Hyundai su marke automobila na kojima je pričinjena šteta od više desetaka tisuća kuna.

FOTOGALERIJA: Lančani sudar u Zagrebu

Svjedoci su ispričali dvije verzije uzroka nesreće. Prema jednoj, zadnji sudionik sudara se zabio u zaustavljenu kolonu od šest vozila koji su čekali zeleno svjetlo na semaforu. Prema drugoj, pak, priči jedno je vozilo "hvatalo" zadnju sekundu zelenog svjetla na semaforu, a što se u konačnici pokazalo kobnim pa su se nadolazeći automobili samo krenuli nizati jedan na drugog.

Što se točno dogodilo i tko je zapravo krivac nesreće, doznat će se po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku. Inače, na spornom raskrižju često se događaju prometne nesreće zbog kojih kasnije policija moli svjedoke očevice za pomoć jer se pojavljuju kontradiktorne informacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:46