OBAVIJEŠTENA POLICIJA

FOTO: EVAKUACIJA U KARLOVCU U školi se odvalila žbuka sa stropa, odmah prekinuta nastava

Iz škole su o događaju odmah obavijestili policiju i vatrogasce, koji su evakuirali zgradu, te je prekinuta nastava u cijeloj školi
 Robert Fajt / CROPIX

KARLOVAC - Tek što su se učenici popodnevne smjene karlovačke Ekonomsko-turističke škole nakon velikog odmora povukli u učionice, oko 16 sati u prizemlju zgrade nedaleko ulaza na pod se sručila žbuka za stropa, tresnulo ja oko 15 kvadrata materijala. Ozlijeđenih, srećom nije bilo, i to je najvažnija vijest za ravnateljicu Lidiju Mikšić.

Iz škole su o događaju odmah obavijestili policiju i vatrogasce, koji su evakuirali zgradu, te je prekinuta nastava u cijeloj školi.

Stručnjak za statiku Branko Čordašev sutra će ispitati statiku zgrade, nakon čega će se vidjeti kada će opet započeti nastava u ovoj srednjoj školi. Za sada je sigurno da za buduće ekonomiste sutra nema škole.

Inače, škole je obnovljena prije osam godina, no, uređeno je bilo samo pročelje zgrade, stubište i postavljene su nove keramičke pločice. Žbuka koja je otpala otkrila je trsku koja se u gradnji ne koristi barem 50 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:44