SURVALI SE U KANAL

FOTO Dvoje mrtvih kod Broda: stradale izvlačili vatrogasci iz smrskanog auta

 Danijel Soldo / CROPIX

SLAVONSKI BROD/SREDANCI – U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 15 sati, na sjevernom voznom traku autoceste Lipovac-Zagreb, poginule su dvije osobe (muškarac star 74 godine i žena 67 godina), dok su dvije osobe (muškarac 47 godina i djevojka 17 godina) teže ozlijeđene i nalaze se u slavonskobrodskoj bolnici.

Do nesreće je došlo kada je automobil Fiat Brava ljubljanskih registracijskih oznaka, koji se kretao u smjeru Zagreba, sletio niz kolnik, probio žičanu ogradu i survao se u odvodni kanal.

Četvero putnika ostalo je zarobljeno u smrskanom automobilu tako da su morali intervenirati i vatrogasci kako bi ih izvukli van. Na žalost, jedna od putnica poginula je na licu mjesta dok je muškarac davao znake života ali je, unatoč naporima liječnika slavonskobrodske bolnice – preminuo.

Kako saznajemo, troje putnika imali su bosanskohercegovačko državljanstvo dok je djevojka (17) hrvatska državljanka. O detaljnijim razlozima nesreće znat će se više nakon očevida, a pretpostavlja se da se radi o umoru i pomanjkanju koncentracije vozača. Ovo je u posljednjih 40-ak treća prometna nesreća koja se dogodila na tom dijelu autoceste, u kojoj su četiri osobe izgubile život dok je jedanaest ozlijeđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:46