FILMSKA POTJERA

FOTO: DRAMA NA AVENIJI DUBRAVA Interventna policija presrela automobil i uhitila muškarca!

Riječ je o široj akciji koja traje više mjeseci i u sklopu koje je danas u Hrvatskoj uhićeno više od pet osoba koje se povezuje s krivotvorenjem novca. U akciju su uključeni USKOK i Europol
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Zagrebačko naselje Dubrava danas je bilo poprište filmske potjere. Kako neslužbeno doznajemo, djelatnici interventne policije hvatali su nepoznatog osumnjičenika, koji se tijekom bijega zabio u jedno vozilo koje mu se ispriječilo na putu.

Kako javlja Radio Antena, oko 15 i 30 interventna policija zaskočila je muškarca koji je bio u bijegu.

Policija je auto ogradila policijskom trakom nakon čega su osumnjičenika posjeli u jedan od tri policijska automobila.

Sudar, i očevid koji je uslijedio, uzrokovao je prekid tramvajskog prometa u Aveniji Dubrava, oko kućnog broja 200. U međuvremenu je vozilo uklonjeno, a tramvajski promet se normalizirao.

Policija je danas u zagrebačkoj Dubravi i drugim hrvatskim mjestima uhitila više od pet osoba koje povezuje s krivotvorenjem novca, a kako se neslužbeno doznaje, u tu su akciju uključeni USKOK i Europol.

Glasnogovornica MUP-a Jelena Bikić kratko je poslijepodne potvrdila da je policija poslijepodne u Dubravi uhitila jednu osobu, ali o tom slučaju zasad ne može iznositi više detalja.

Riječ je navodno o široj akciji koja traje više mjeseci i u sklopu koje je danas u Hrvatskoj uhićeno više od pet osoba koje se povezuje s krivotvorenjem novca.

U jednom trenutku na tramvajskim tračnicama uočena je neaktivirana bomba zbog čega je policija zaustavila tramvajski promet, no još se utvrđuje je li muškarac bacio bombu na policajce ili mu je ispala na tlo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:29