STRAVA U SRBIJI

Fatalna Slađana maloljetniku je platila 130 eura da joj ubije muža na godišnjicu braka, pakleni plan skovala je s ljubavnikom

Za zločin su unajmili maloljetnika kojemu su za ‘dobro obavljen posao‘ prvo platili 100 eura, a zatim još 5000 dinara

Policija u Srbiji, ilustracija

 Zeljko Hajdinjak/Cropix/Cropix

Dejan Paunović (33) iz sela Klokočevac kod Majdanpeka brutalno je ubijen 5. kolovoza prošle godine, a iako se prvo sumnjalo da je stradao u prometnoj nesreći kada mu se zapalio automobil, tri mjeseca nakon početka istrage otkriveno je da je ubijen.

Zločin je isplanirala njegova supruga sa svojim ljubavnikom i još jednim maloljetnikom koji je ispričao što je napravio. Tužiteljstvo je odmah naredilo ekshumaciju tijela, a zatim su rezultati obdukcije otkrili da je Paunović bio krvnički pretučen, prenosi Blic.

"Moguće da se istina nikada ne bi ni otkrila, s obzirom na to da Slađana (supruga ubijenog, op.a.) nakon "prometne" nije željela napraviti obdukciju, ali tri mjeseca kasnije, u izlasku, maloljetnik je progovorio, savjest je čudo očito. Netko tko se tamo zatekao, ispričao je policiji što je čuo, da bi poslije pokrenute istrage isplivala grozna istina", rekao je ranije izvor za srpske medije, prenosi Blic.

Nakon toga, klupko zločina počelo se odmotavati.

Navodno je supruga Slađana organizirala ubojstvo svoga muža na desetu godišnjicu braka, zajedno sa svojim ljubavnikom Srećkom M., najboljim prijateljem pokojnog Dejana Paunovića.

Srpski mediji navode da su za zločin unajmili maloljetnika kojemu su za "dobro obavljen posao" prvo platili 100 eura, a zatim još 5000 dinara. Slađana je navodno ubojicama svoga supruga davala informacije o njegovu kretanju.

"Ona je svome ljubavniku dala drvene drške, lopatu i rukavice, a Srećko M. i 17-godišnjak čekali su Dejana Paunovića te kobne noći kad se vraćao s posla i mučki su ga ubili. Potom su tijelo stavili u automobil, zapalili ga i gurnuli niz liticu, gdje je pronađeno izgoreno tijelo nesretnog muškarca za volanom", tako glase detalji iz optužnice koja je podignuta protiv ‘crne udovice‘.

Ljubavnik Srećko M. uhićen je ubrzo nakon što je zločin otkriven, a prilikom saslušanja djelomično je priznao krivnju. Tinejdžer koji je sudjelovao u ubojstvu pred Višim je javnim tužiteljstvom u Negotinu priznao krivnju u potpunosti.

Pred Viši sud u Negotinu iz pritvora je u kolovozu dovedena optužena koja se pred sudom ponašala kao da se ništa nije dogodilo, bez imalo kajanja, a ni poslije godinu dana nije priznala da je sudjelovala u ubojstvu supruga, prenosi Blic.

Nakon što je ovaj stravični zločin otkriven, za medije se tada oglasio i djed ubijenog, koji je ispričao da se Slađin ljubavnik, koji je sudjelovao u ubojstvu njegova unuka, samo dan nakon njegova sprovoda uselio u njihovu kuću.

"To je sramota. Ubila je muža pa uselila ljubavnika u obiteljsku kuću. Ali ipak nije imala sreće, mislila je da će naslijediti kuću na dva kata. Samo je predvidjela da kuća glasi na mene, a ne na Dejana", rekao je djed ubijenog za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 10:07